Samen leren, creatief, plezier

Peuteropvang

Naast de Ds. D.A. v.d. Boschschool is er een Peuteropvang van gro-up Kinderopvang gevestigd in Kindcentrum Da Vinci. Bij de peuteropvang zijn kinderen van 2,5 tot 4 jaar welkom. Wij bieden een vertrouwde en veilige omgeving waarbij onze deskundige pedagogisch medewerkers de kinderen in hun verdere ontwikkeling begeleiden.

Op de peuteropvang ontdekken de peuters de wereld om zich heen. Ze leren met elkaar om te gaan, samen spelen en delen en om voor zichzelf op te komen. Spelenderwijs leren de peuters vaardigheden die zij straks nodig hebben op de basisschool zoals, vertellen, zingen, bewegen en knutselen.
De pedagogisch medewerkers ondersteunen het spelen met het speciale programma ‘Piramide’. Dit programma biedt een thematische werkwijze die ook gevolgd wordt in de groepen 1 en 2 van de basisschool. De basisschool en de peuteropvang werken nauw samen, wat zorgt voor een fijne overgang van uw kind(eren). Door de nauwe samenwerking is het ook mogelijk om met uw oudere peuter eens een kijkje te nemen bij de kleuters. Ook u als ouder speelt een belangrijke rol. Daarom organiseren wij elke ochtend een spelinloop. U kunt dan met uw kind een activiteit doen in de groep.

Als u een Ooievaarspas heeft, dan vergoedt de gemeente de kosten.

Onze peuterschool bestaat uit 3 groepen:

  • Groep A: Maandag en dinsdag middag, donderdag en vrijdag ochtend
  • Groep B: Maandag en dinsdag ochtend, donderdag en vrijdag ochtend
  • Groep C: Maandag en dinsdag ochtend, donderdag en vrijdag middag

In de ochtend is de peuterschool open van 8.20 tot 12.20 uur en in de middag van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over onze peuteropvang kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers:
T. 070-3948687; doorkiesnummer 2

Heeft u nog vragen over de tarieven of wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact en Advies van Gro Up via onderstaande gegevens. 
E. klantcontact@gro-up.nl
T. 070-3120010
W. www.gro-up.nl/contact/